Herberta Dorbes dzejoļi mazajām sirsniņām jeb bērniem

IMG_4920

Šogad bērnu dzejas vecmeistaram Herbertam Dorbem atzīmējam 125. dzimšanas dienu, tāpēc piektdien, 22. februārī, plkst. 12.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks Ventspils Centra sākumskolas 1.b klases audzēkņu pirmā sastapšanās ar dzejas grāmatām pasākumā „Herberta Dorbes dzejoļi mazajām sirsniņām jeb bērniem”.

Skolēni šim pasākumam īpaši gatavojas un mācās no galvas skaitīt autora dzejolīšus, kā arī dziedāt dziesmiņu. Pasākumā izskanēs arī dzejolis „Inča adrese”, kuram mūziku sakomponējusi un izpildīs Ventspils Galvenās bibliotēkas mūzikas un mākslas sektora bibliotekāre Aija Volka.

Pēc dzejoļu skaitīšanas, dziesmiņas dziedāšanas un grāmatu iepazīšanas bērni ar autobusu dosies uz Herberta Dorbes muzeju „Senču putekļi”, Ērgļu ielā 8.

Pasākums notiks sadarbībā ar Ventspils muzeju un pašvaldības SIA “Ventspils reiss”, kas nodrošina transportu – autobusu, ar kuru bērni ērti nokļūs muzejā „Senču putekļi”. Īpašs paldies SIA „Ventspils reiss” sabiedrisko attiecību speciālistei Agijai Leimanei un muzeja „Senču putekļi” vadītājai Inesei Aidei!

   Ieteikt Twitter   Ieteikt Facebook