LŪSINDA RAILIJA – PUSNAKTS ROZE

07
Nobalso!

7.vieta maijā

Mīlestība mūža garumā. Nebeidzami meklējumi…

Indija, Britu impērijas ziedu laiki… Vienpadsmit gadus vecā Anahita no dižciltīgas, bet trūcīgas ģimenes kļūst par mahārādžas meitas Indiras labāko draudzeni un kompanjoni. Pirmā pasaules kara priekšvakarā abas meitenes dodas uz Angliju un nokļūst Astberijā – skaistā, bet nolaistā muižā, kur Anahita iepazīstas ar muižas mantinieku Donaldu.
2011. gada vasarā senajā Anglijas muižā ierodas slavenā amerikāņu aktrise Rebeka Bredlija. Viņai piedāvāta loma kādā britu filmā, kuras darbība risinās 1922. gadā, un Rebeka priecājas par iespēju tikt prom no mediju uzmanības, jo attiecības ar viņas vienlīdz slaveno partneri ir nonākušas strupceļā. Drīz vien Astberiholā ierodas Ari Maliks, Anahitas mazmazdēls, kurš interesējas par savas ģimenes pagātni, un viņi kopā ar Rebeku sāk šķetināt Astberiju dzimtas noslēpumus, kas vajājuši ģimeni ilgus gadus.

Romānā “Pusnakts roze” meistarīgi savērptas pagātnes un tagadnes sižeta līnijas, veidojot aizraujošu vēstījumu par draudzību un mīlestību, traģiskiem likteņa pavērsieniem un intriģējošiem pagātnes noslēpumiem, aizvedot lasītāju gan uz greznām Indijas mahārādžu pilīm, gan uz nomaļu Anglijas muižu Dārtmūras tīrelī.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.