DIĀNE GABALDONE – SPĀRE DZINTARĀ – 2.DAĻA

07
Nobalso!

7.vieta oktobrī

Sena skotu leģenda vēsta: īstajā brīdī izejot cauri Kreignedana kromleham, var nonākt pagātnē vai nākotnē. Aizceļot uz pagātni pavisam nejauši ir izdevies arī Klērai Rendelai, un viņa ir viena no retajām, kas pēc ceļojuma pagātnē atgriezusies atpakaļ savā laikā. Turklāt Klēra ir stāvoklī…

Divdesmit gadus vēlāk Klēra ar meitu Briannu ir ieradušās pie jaunā mācītāja Rodžera Veikfīlda, lai noskaidrotu, kas pirms teju divsimt gadiem notika ar Briannas tēvu. Kamēr jaunieši pamazām iepazīstas, Klēra gremdējas atmiņās par laiku, kad viņas dzīve bija mežonīgas, pilnasinīgas mīlestības pārpilna, laiku, kad vissvarīgākais pasaulē bija Džeimijs Freizers, Sarkanais Freizers, Briannas īstais tēvs. Kopā ar Džeimiju Klēra piedalās cīņās, apceļo Franciju – Parīzi, Aržantānu, Fontenblo… – un Skotijas kalnienes, sastop karaļus un sazvērniekus, burvjus un kurtizānes un no sirds izbauda katru kopā piedzīvoto mirkli.

Vai tiešām Džeimijs Klērai ir zudis uz mūžiem?
Kādus noslēpumus vēl glabā Kreignedana kromlehs?

Maģiski burvīgs stāsts par mīlestību, kuru neskar laiks un attālums, mīlestību, pie kuras šūpuļa stāvējusi senču maģija, mīlestību, kuras pārvarīgais spēks maina ne tikai rītdienu, bet arī pagātni.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.