SANTA MONTEFJORE “MĪLESTĪBAS AIZVĒJĀ”

milestibas_aizveja
Nobalso!

Merigolda vienmēr ir gādājusi par citiem – aprūpējusi savus tuviniekus, vadījusi piemājas veikaliņu un bijusi sabiedrības dvēsele. Uzzinot, ka pamazām sāk zaudēt atmiņu, Merigolda krīt izmisumā. Vai tiešām viņa aizmirsīs itin visu? Savas meitas, māti un mīļoto vīru? Tomēr Merigoldas ģimene negrasās padoties un apņemas viņu atbalstīt ik uz soļa. Arī Merigoldas draugi un kaimiņi ir gatavi jebkurā brīdī sniegt palīdzīgu roku.

Apkārtējo bezgalīgās mīlestības iekļauta, Merigolda saprot, ka patiesībā ir laimīga un ka ikviens viņas dzīves mirklis bijis ārkārtīgi vērtīgs, pat ja izkritis no atmiņu mozaīkas.

Santa Montefjore tiek dēvēta par romānu karalieni. Viņas darbi ir tulkoti vairāk nekā 25 valodās un pārdoti vairāk nekā 6 miljonos eksemplāru. Montefjore ir autore triloģijai par Deverilu dzimtu, romānam “Greisijas kārdinājums” un daudzām citām pasaulslavenām grāmatām. Rakstnieces jaunākais darbs “Mīlestības aizvējā” ir aizkustinošs stāsts par sievieti, kurai jāzaudē pats dārgākais – sava atmiņa. Tas ir arī stāsts par stipru ģimeni un mīlestības mierinošo spēku, kas parāda, ka mūsu dvēseles kodols paliek nemainīgs – par spīti visam.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.