AMANDA BRUKFĪLDA – MĪLESTĪBAS TILTI

07
Nobalso!

7. vieta augustā Dagijs ir izcils savā profesijā. Pavārs, kurš savulaik veiksmīgi vadījis lielisku Londonas restorānu, šobrīd ir uz izmisuma robežas, turklāt nespēj vienoties ar šķirto sievu – pie kura no viņiem dzīvos pusaugu meita.

Dagija labākais draugs Saimons labprāt iesaistās Dagija atbalsta komandā un kopā ar draugu ģimenēm palīdz viņam tikt pāri dzīves smagākajiem brīžiem.

Reiz Saimons šķērso līniju, aiz kuras nenovēršami aizsākas drāma, kas ietekmē viņus visus…

Viens komentārs

  1. Claudia 13.10.2014. 08:09

    Lielu daļu no nesen sarakstītajām grāmatām var ktiirzēt, par “jau izdomātu ideju” pārfrāzēšanu. Ir ļaudis, kuri apgalvo un argumentēti apgalvo, ka, kopš grieķu filozofu laikiem, nekas būtiski jauns izdomāts nav.Ķeroties klāt Sineka modelim, “WHY” ir tā pati klasiskā uzņēmuma Misija (ja vien Misijas saturu nevulgarizē līdz “benefit to stakeholders”). Var ironizēt, ka Saimons (spriežot pēc video) šo ir atklājis tikai trīs gadus atpakaļ. Bet no otras puses – viņš savu stāstu tiešām jauki pastāsta. Un taisnība ir arī fakts, ka daudziem uzņēmumiem tādas jēdzīgas atbildes uz WHY jautājumu joprojām nav…Līdz ar to… Tēma ir joprojām aktuāla un Sinekam sanāk jauki pastāstīt. Vai runa būtu mazāk vērtīga tik tamdēļ, ka konceptu būtība ir jau kādu laiku zināma?Manu skatījumu uz “vecu ideju” noderīgumu parāda šis ieraksts –

Komentēšana slēgta.