JŪ NESBĒ – SIKSPĀRNIS

01
JŪ NESBĒ – SIKSPĀRNIS 4/5 ( 1 Balss)

9.vieta janvārī, 1. vieta novembrī Šī grāmata aizsāk aizraujošo daudzsējumu vēstījumu par Hariju Holu. Harijs ierodas Sidnejā, lai palīdzētu izmeklēt jaunas norvēģietes slepkavības apstākļus. Drīz vien viņš nokļūst notikumu centrā un sastopas gan ar ielasmeitām un savedējiem, gan ar transvestītiem, klauniem un narkotiku tirgoņiem.

SIKSPĀRNIS IR NĀVES SIMBOLS…

Harijs un viņa kolēģis, aborigēns Endrū Kensingtons, nojauš, ka te darbojas sērijveida slepkava. Kāds ir psihopāta motīvs? Un kāpēc viņš nonāvē gaišmates? Austrālijas pirmiedzīvotāju mīti ir savdabīgi un krāšņi, pilni apslēptu simbolu, un ziemeļniekam ir grūti tos izprast. Taču pienāk brīdis, kad Harijs zaudē visu, atlikusi tikai intuīcija…

BET MAZĀ MELNĀ ČŪSKIŅA IR VĒL BĪSTAMĀKA. TĀ NEMANĀMA SĒŽ SLĒPNĪ, UN TĀS KODIENS IR NĀVĒJOŠS UN PRECĪZS.

Iepazīstiet romantisku un jauneklīgu Hariju – no šī pievilcīgā puiša izaugs nepārspējamais Oslo Kriminālpolicijas izmeklētājs, sērijveida slepkavu bieds un lielākais izaicinājums.

Viens komentārs

  1. Nesbē fane 19.12.2014. 12:09

    Sikspārnis man sagādāja vilšanos. Manuprāt, te nav ne tā suģestija, ne noslēpumainība, ne intriga, nu viss tas, kas pārņem lasot Nesbē darbus. Tā pagarlaicīgi, drusku pliekani… Lasīt jau var, bet ar citiem te nav ko salīdzināt. Varbūt tāpēc, ka pirmais romāns?
    Priecē, ka nākošajos darbos HH ir izaudzis!

Komentēšana slēgta.