ANNA DEIVISA – KURPJU KARALIENE

07
Nobalso!

7.vieta decembrī. Šī grāmata ir mīlestības apliecinājums Parīzei. Kā smalkas mežģīnes modes mākslas spozme virmo pār cilvēkiem un viņu kaislībām, bagātīgi greznojot ikdienu un ļaujot tīksmi grimt glamūra pasaules mirdzumā.

Izlutinātajai aristokrātei Ženevjēvai Šelbijai Kingai ir bagāts vīrs, izsmalcināts dzīvoklis un milzīga apavu kolekcija, taču viņas brīnišķīgās dzīves centrs ir tukšs.

Tikko apprecējusies, Ženevjēva pārceļas uz Parīzi. Viņu vilina bohēma – jaunā meitene cenšas iekļūt aktieru, mākslinieku un rakstnieku sabiedrībā, lai piepildītu savus sapņus būt brīvai, mīlēt un sacerēt dzejoļus.

Modes namu pasaule – nepieklājīgi grezna, pilna aizraujošu skandālu un nekaunīgu intrigu – dāvā Ženevjēvai tikšanos ar ģeniālo kurpju dizaineru Paolo Zakariju. Jaunā aristokrāte ārkārtīgi vēlas tikt pie Paolo darinātajām kurpēm, taču sastopas ar vēl neredzētu pretestību… Attiecības, kas pamazām veidojas starp viņu un ģeniālo dizaineru, nav lemtas tam, lai Ženevjēva iegādātos piecsimt divdesmit ceturto kurpju pāri.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.