LĒNA LEHTOLAINENA – VIŅAS IENAIDNIEKS

05
Nobalso!

5.vieta martā  Pametusi darbu Helsinku policijas Vardarbīgo noziegumu izmeklēšanas nodaļā, lai sāktu veidot karjeru perspektīvā juridiskajā birojā, Marija Kallio gatavojas uzsākt jaunu dzīvi. Tomēr ir grūti pārvarēt vecos ieradumus, jo īpaši brīdī, kad tiek atrasts jaunas sievietes līķis, bet aizdomās par šo slepkavību apcietināts vīrietis no Marijas paziņu loka.

Policija steidz izbeigt lietu, apsūdzot nogalinātās draugu, bet Marija ir pārliecināta, ka īstais slepkava vēl joprojām ir brīvībā, tāpēc uzsāk neoficiālu izmeklēšanu, riskējot zaudēt visu…  

Lēna Lehtolainena (dz. 1964) ir slavenākā somu kriminālromānu autore, kuras pirmā grāmata iznāca, kad jaunajai rakstniecei bija tikai 12 gadu. Tagad viņas grāmatas ir tulkotas jau vairāk nekā divdesmit pasaules valodās un pārdotas vairāk nekā 2 miljonos eksemplāru. Autore 1997. un 1998. gadā ir saņēmusi Somijas kriminālromānu biedrības balvu, bet 2000. gadā – Espo pilsētas Mākslas balvu. Romāns “Viņas ienaidnieks” ir otrais sērijā par Marijas Kallio izmeklētajiem noziegumiem.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.