DEIVIDS ELLISS – ADRENALĪNS

05
Nobalso!

5.vieta jūlijā

Deivids Elliss ir jurists no Čikāgas, 12 starptautiski atzītu kriminālromānu autors. Saņēmis prestižo Edgara Alana Po balvu par labāko debiju literatūrā. Nominēts L. A. Times Book Prize un Barry Award apbalvojumiem. Romāns Adrenalīns ir nominēts Silver Dagger Award juridiskā trillera kategorijā. Deivida Ellisa romāni tulkoti itāliešu, japāņu, vācu, dāņu, franču, čehu, bulgāru poļu, ķīniešu un spāņu valodā.

Ir nogalināta jurista palīdze – baltā sieviete, jauna studente ar lieliem dzīves plāniem un ambīcijām, visu amerikāņu sapnis un cerība. Slepkavības ierocis un upura mantas tiek atrastas pie Irākas kara veterāna, kurš ir kontuzēts un nespēj atcerēties notikušo.

Krimināllietu advokāts Džeisons Kolaričs uzņemas jaunā vīrieša aizstāvību. Izmeklēšana uzvedina Kolariču uz šauras meklējumu taciņas, bet pamazām šī taka pāraug lielceļā, uz kura atrasties advokātam kļūst ārkārtīgi bīstami. Laikā, kad tiek apdraudēta advokāta mīļotā sieviete, izmeklēšana ar aizstāvību jau ir savijusies cīņas dejā. Uz spēles vairs nav tikai viena dzīvība…

Šajā aizraujošajā romānā atgriežas drosmīgais un pārgalvīgais advokāts, kuru lasītājs iepazina iepriekšējā Deivida Ellisa romānā „Pielūdzējs”. Spēja vīt spraigu sižetu, vienlaikus valdzinot un biedējot, ir trilleru meistara Ellisa vizītkarte.

Nav neviena komentāra, esi pirmais!

Komentēšana slēgta.